Aktivitetskasser

Aktivitetskasserne har et tema eller aktivitets forslag, hvor det meste udstyr er i kassen. De kasser, hvor man skal lave mad skal man selv medbringe ingredienser.

Indholdet i kasse – hvilke materialer og vejledninger der er i kassen

Forberedelse – hvad man selv skal huske at medbringe eller købe. Det er jo forskelligt fra aktivitet til aktivitet. Som nævnt, så skal man altid selv huske mad ingredienser. Hvis man skal lave bål, så skal man selv huske brænde, optænding, mv.

Aflevering efter brug – gør det rent man har brugt, så den er klar til andre.

Brug af instruktør/frivillig – der kan være kasser hvor en instruktør er en fordel. Det kan være en motionsaktivitet, hvor Måløv Idrætsforening har en person man kan booke eller gourmet mad over bål, hvor man gerne vil have hjælp af en spejder.

Førstehjælp – der er en lille førstehjælpskasse i aktivitetskasserne eller der kan findes en på den første hylde. Der hvor det er relevant er der også affaldsposer fra HOLD DANMARK RENT (de ligger i containeren)

Aktivitetskasser:

No 1: Venindedag – planter med sundhedseffekt (opskrifter på forskellige bodyscrubs, som kan laves af planter i plante kasser eller nogle man selv har eller kan finde. Det er også genbrug af glas)

No 2: På sporet – skattejagt med GPS i skoven (kan også være orienteringsløb) Ideel til en anderledes fødselsdag eller opdagelse i naturen)

No 3: Gourmetmad og hverdagsmad på bål eller i trangia (en ny måde at have gæster, spiseklub eller familiemiddag – stor pande, dutch ovn, trangia og opskrifter)

No 4: Hyggedag med naboen – snobrød i mange varianter over bål (pander og gryder til at kunne lave små hyggeretter – smacos, pandekager, snobrød m.fyld, mv.) Der er 2 store bålfade, der kan lånes, hvis man vil lave bål andre steder – bl.a. har vi flere gange lavet arrangement ved Måløv Kulturhus.

No 5: Drengehørm (M/K)  – udfordre din styrke, balance og smidighed i naturen (balanceklodser, som du selv kan lave, skiløb – stafet, sækkeløb og slackline)

No 6: Åmænd og andre vandaktiviteter med net og lup. (finde forskellige dyr i åen – se planche med dyr. Der kan også komme mere materiale i kassen, så man kan undersøge dyrene bedre og få mere viden)

No 7: Overnatning i det fri – brug af shelter. (booking af shelter omkring Måløv – vi giver ideer til hvor og hvad er godt at have med som udstyr – der er kasse med det mest nødvendige)

No 8: Frisbeegolf – leg og sport (Kasse med frisbees til en stor gruppe. Der er også kort til at notere på)

No 9: Natur stratego – leg og læring (Aktivitet for mange. Der er strategokort og en beskrivelse af spillet)

No 10: Mosekonen brygger – bryg din egen most eller saft (samle æbler i Østerhøj plantagen eller mirabeller, der står langs stierne i Måløv og lav din egen most. Vi har udstyr til udlån efter sommer 2021 og beskrivelse af instruktion).

No 11: Legekassen – en hyggedag med vennerne eller fødselsdag (Rundbold, spil med kugler, kæmpe sæbebobler, mv.)